Kontejneri za stanovanje
Kontejneri za stanovanje hrvatska
kontejneri za stanovanje
kontejneri za stanovanje prodaja
kontejneri za stanovanje cena
kontejneri za stanovanje srbija

Kontejneri za stanovanje

Kontejneri su opremljeni sa visoko kvalitetnim PVC prozorima. Imaju otklopno zaokretni sistem otvaranja. Na prozor se mogu montirati komarnici i rešetke.

Kontejneri za stanovanje - prodaja Izolacija od sendvič panela

kontejneri za stanovanje prodaja imaju veoma dobru izolaciju od sendvič panela. Sendvič panel predstavlja ofarbani lim sa obe strane. Između listova se nalazi poliuretanska pena.

Pod je napravljen od specijalnog vodootpornog materijala na kojem je postavljen laminatni parket. kontejneri za stanovanje cena Prema želji i potrebama naših klijenata, veličina i unutrašnji raspored kontejnera može da se promeni.

Visok kvalitet metalne konstrukcije.

kontejneri za stanovanje srbija su napravljeni od visoko kvalitetne čelične pocinkovane konstrukcije. kontejneri za stanovanje beograd Metalna konstrukcija se prvo farba temeljnom bojom a zatim sa prefarba autobojom. kontejneri za stanovanje polovni cene srbija imaju dug vek trajanja.

Odaberite Vaš kontejneri za stanovanje.

Kontejneri za stanovanje su visine 260 cm, a veličina po vašem izboru može biti 300 cm. Širina može da bude 240 cm i 300 cm. Dužina kontejnera može da bude 400 cm / 500 cm / 600 cm / 700 cm / 800 cm a maksimalna dužina kontejnera može da bude 1200 cm

Kontejneri za stanovanje bih Kompletno i dugorocno zadovoljenje musterije, posle prodajni servisi i podrska, napredan asortiman proizvoda u skladu sa okolnim timom eksperta, u industriji vaseg pravog izbora. Kontejneri za stanovanje hrvatska kvalitet i profesionalizam u industriji, nas biznis brine za vasu sigurnost, nasa filozofija-ocuvanje zivotne sredine i prirodnih resursa , tekuca revizija menadzmenta i percepcija promene uslova tokom vremena, sirenje materijalnih i duhovnih vrednosti.

Kontejneri za stanovanje polovni Sa naprednim ljudskim potrebama za stanovanje, mi nudimo prakticna, ekonomicna i struktrurna resenja visokog kvaliteta dosledna danasnjoj savremenoj tehnologiji. Rucno izradjeni proizvodi i usluge za ovu svrhu, nas tim je je stavio i postigao zdravlje i sigurnost zivota. Sposobnost snabdevanja i kvalitet okoline i prirodni resursi. Nasa vizija je zasnovana na sledecim principima.