Kontejneri i Kontejner za stanovanje, Kancelarijski kontejneri, Gradjevinski kontejner.
 kontejneri
Kancelarijski kontejneri
 

Kontejneri

Konfiguracija kontejnera je kombinaciju koja se ostvaruje spajanjem dva ili više kontejnera. Polovni kontejneri Može se napraviti na jedan ili na dva sprata. Konfiguracija kontejnera se koristi za gradnju kancelarijskog prostora, restorana, prodavnica, svlačionice, spavaćih soba, garaža, radionica ...

Prvi korak u odabiru kontejner je da odaberete dimenzije. Kontejneri za stanovanje Na primer, kontejner za stanovanje početne dimenzije standardnog kontejnera su 240 cm x 400 cm Standardni kontejneri su visine 250 cm, Po vašem izboru može se izraditi i do 300 cm Maksimalna dužina kontejnera može da bude 1200 cm, kancelarijski kontejneri maksimalna širina može da bude do 300 cm.

Kontejner za stanovanje

Drugi korak je da odaberete koji od zidova će imati prozore i vrata. Prozori – stambeni kontejneri srbija mogu biti otvarajući , fiksni (neotvarajući), tip šalterski prozor, izlog, sa rešetkama, sa komarnicima, tonirani. Vrata – mogu biti čvrsta, ostakljena, poluostakljena, dupla vrata, vrata sa rešetkom.

Kancelarijski kontejneri

Nakon odabira vrata i prozora, isti se mogu montirati na željenu stranu kontejnera. Treći korak je izbor rasvetnih tela, utičnica, WC-a, kupatila, kuhinje, soba. Toalet i kupatilo - po vašoj želji možemo ugradimo toalet i kupatilo. U kupatilu i toaletu možemo uvesti toplu i hladnu vodu. Po vašem izboru, možemo montirati bojler. Gradjevinski kontejneri Na podu kupatila i toaleta su postavljene podne keramičke pločice. Stambeni kontejneri Materijali mogu biti standardni ili po Vašem izboru. Kuhinjska prostorija - može se napraviti po Vašoj porudžbini i dimenzijama. Podna obloga može biti laminatni pod, linoleum ili podne keramičke pločice kontejneri za stanovanje polovni.

Gradjevinski kontejner

Iz podzemni kontejneri uspešno se grade kancelarije po Vašim dimenzijama gradjevinski kontejner. Možete izabrati dimenzije i raspored soba. Polovni kontejneri prodaja Lokacija vrata i prozora, na primer na crtežu koji se pojavljuje na desnoj strani, prodajem polovni kontejneri za stanovanje može da se promeni po Vašem zahtevu. Kontejneri polovni Crtež  prikazuje konfiguraciju nekoliko kontejnera za spavaće sobe. Polovni stambeni kontejneri Takve konfiguracije spavaćih soba se mogu koristi za letovanja, kampove, gradilišta. Crtež prikazuje konfiguraciju od nekoliko kontejnera namenjenu za restoran i trpezariju. Takvu konfiguraciju možete koristiti u različitim mestima.

Prodaja kontejnera za stanovanje Crtež prikazuje konfiguraciju nekoliko kontejnera. Kontejneri cena Na ovom tipu kontejnera, pod je od čvrstog metala. Kontejneri prodaja Po vašoj želji, stambeni kontejner vrata se mogu otvarati automatski ili ručno Kontejneri za garaže i radionice su visine 3,00 m, prodaja polovnih kontejnera ali mogu biti i 2,50 m 40. U kratkom vremenskom periodu, sa spojenim kontejnerima mogu se napraviti prodavnice, skladišta, saloni. U kratkom vremenskom periodu po porudžbini sa Vašim dimenzijama, mogu se izraditi konfiguracije kontejnera za stanovanje. Po vašem izboru mogu biti montirani tuševe, toalete, kuhinjske prostorije, prozori, vrata mobilni kontejneri.